7/04 Dendercup – net naast het podium

0 Comments

Op 7 april traden onze jongsten aan op de Dendercup. Daarmee trokken we naar de bakermat van het Belgische Floorball, de Denderstreek. En dat was ook te merken aan de tegenstanders. Verschillende matchen tegen ploegen uit Denderleeuw, Juventus, Denderhoutem en de thuisploeg The Mighty Devils Aalst stonden op het agenda.

Met de nodige vertraging op de heenroute stonden we net op tijd op het veld. Tijd voor een echte opwarming zat er voor ons dus niet in en daardoor was onze eerste wedstrijd tegen Juventus onze opwarmer. Juventus zou die dag ook de kampioen worden. Het dient niet te worden gezegt dat deze wedstrijd voor ons dus een dubbele zware dobber was. Anderzijds was het meteen ook een ‘wakkermaker’ en de volgende twee wedstrijden tegen respectievelijk Denderleeuw (Stimulo 2) en Aalst (1), hebben we gewonnen. Zo plaatsten we ons voor de Play-offs waarin we speelden voor een 3de of 4de plaats.

In die play-offs namen we het op tegen FT Atom Eagles (Denderhoutem), een ploeg waar we nooit eerder tegen speelde. Daarmee kwamen we die dag tegen een ploeg uit elk team uit. Ook in Denderhoutem moesten we echter onze meerdere erkennen. Zij werden derde en met een verdienstelijke 4de plaats hebben wij toch wel getoond dat er in ons jonge ploegje potentieel zit.

Bedankt Aalst voor de uitnodiging op de Dendercup en graag tot een volgende keer.

Categories:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *