Floorballkamp zomer 2024

FBC Ronse organiseerd op 24, 25 & 26 juli haar tweede floorballkamp voor kinderen en jongeren tussen 10 en 16 jaar. Op die stage is iedereen welkom, ervaring of geen ervaring, lid of geen lid. Je kan jezelf beproeven als veldspeler en als goalie.
Het is een ideale gelegenheid om kennis te maken met het hockey en te ontdekken of deze superleuke, snelle teamsport iets voor jou is. Er zijn vele hockeysoorten, binnen, buiten, op het ijs, op wieltjes en op schoenen … Onze variant, Floorball is een scandinavische variant die uiterlijk indoor wordt gespeeld en erg lijkt op ijshockey, maar dan zonder ijs ㋡
Dit wil niet zeggen dat we drie dagen binnen gaan blijven, ook enkele sport en spel- buitenactiviteiten staan op het programma. Ben jij er ook bij?

Heb je vragen over komende kampen of suggesties over de afgelopen stage? Aarzel niet om ons te contacteren. Heb je zelf ook opportuniteiten waarop we floorball kunnen initiëren? Laat het ons gerust weten.

Inschrijven

Inschrijvingsformulier

Is het inschrijvingsformulier hierboven niet zichtbaar? Mail ons dan op inschrijven@fbc-ronse.be of klik hier om naar het Google formulier te gaan.

Hoe zag het zomerkamp 2023 er uit?