La Louvière – FBC Ronse, Wat een verschil …

0 Comments

Op zaterdag 18/11 speelden we in La Louvière tegen de thuisploeg van ‘AFCC’, die trouwens een mooie nieuwe website hebben.

Ook vorig jaar waren we daar te gast. Toen als ‘groentjes’ en dit keer met net iets meer trainingen en wedstrijdervaring achter de rug. En dat liet zich ook blijken in de resultaten. Vorig jaar keerde we huiswaarts met een 2-17 eindstand en op de Floorball Super League moesten we toen tegen AFCC het onderspit delven. Dit keer echter hielden we het op een respectabele 6-5 na 3 speelperioden en 9-6 eindstand na een extra vierde speelperiode. Wat een verschil dus tegenover het afgelopen seizoen.

Beide ploegen hebben weer erg sportief gespeeld. Het spelverloop ging continue op en neer en iedere ploeg creëerde de nodige doelkansen. De keepers hadden dus hun werk en waren duidelijk bij de pinken al hadden we allicht meer doelpunten gezien waren ook de vizieren van de aanvallers wat scherper afgesteld.

La Louvière AFCC - FBC Ronse 18-11

De vooruitgang binnen onze ploeg is zeker merkbaar. Voor vele van onze spelers is het slechts hun tweede speelseizoen. We blijven sleutelen aan individuele werkpuntjes en dat brengt stuk voor stuk betere spelers op het veld. Aan de teamspirit wordt ook gewerkt en daar hebben we ook fantastische ouders en entourage voor. Jaja … we worden stilletjes aan een (h)echte ploeg!

Categories:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *