Recreatief verzetje

0 Comments

sinds 18 februari hebben onze recreanten een nederlaag te verwerken die we in Pittem haalde.
Na het spelen van een leuke match tegen het sympathieke recreatieve team van Pittem keerde we die dag huiswaarts met een behoorlijke nederlaag. Hoewel de openingsgoal aan ons toebehoorde is het daar verder ook bij gebleven. Laat ons zeggen dat we met een doelpuntenverschil van rond de 25, vermoeid en voldaan de sticks hebben neergelegd.

Op 2 maart werden we alweer verwacht op het veld. Dit keer was dat in Malmedy, een heel eindje rijden dus. De recreatieve ploeg, Malmedy Griffins, die voor ’24-’25 een deelname aan de D3 competitie ambiëren, hadden ons uitgenodigd om zich even te meten. Hoewel de beentjes na 2u30 rijden terug los moesten komen hebben we deze match voorts verassend gewonnen. De Griffins zijn een erg jonge ploeg die sinds september 2023 aan het trainen zijn. Een sympathieke en enthousiaste bende die wij zeker nog gaan ontmoeten.

Voorts maakte we van ons bezoek ginder gebruik om even onze volgende jeugdkampplaats te verkennen. Malmedy heeft potentieel … we kijken uit naar ’24-’25.

Categories:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *