Sponsors

Wist je al dat wij enkele fantastische sponsors hebben die het voor ons mogelijk maken om een kwalitatief aanbod met de juiste middelen te kunnen aanbieden. Zo kunnen wij onze leden laten genieten van trainingen en wedstrijden op topniveau. Goede opleiding en materiaal zijn daarbij ondenkbaar. Zo kunnen wij werken aan en met een geëngageerde generatie die in de toekomstige hun werknemers en klanten worden ㋡

Onze sponsors zijn …

Compart

Wanneer het op kwaliteit en design aankomt inzake website, bedrijfsautomatisatie en allerhande druk- en promowerk dan moet je hier zijn. En we spreken uit ervaring! Voor een prachtig resultaat dat echt 100% bij jouw wensen aansluit. Compart is een kunst!

Rakedi

Wie Rakedi nog niet kent heeft het misschien wel mis. Rakedi voorziet in online verkooptools, kassasystemen, … voor Horeca. Misschien bestelde jij wel al eens via hun systeem bij je lokale frituur of broodjesbar?

Extra-Vert

Al is ‘Extra’ hier niet de uitzondering maar de regel. Het enthousiasme en het portfolio van Extra-Vert zijn perfecte indicatoren van de kwaliteit die je altijd mag verwachten.

Tonneau BR.

Niet alleen op enige financiële steun kunnen wij rekenen, maar ook op hun advies voor onze verenigingswerking. Dat spreekt boekdelen over welke fantastische mensen dit zijn.

Sportcafetaria ’t Rosco

Een plaats waar wij graag vertoeven voor het nabespreken van de sportieve prestaties van die dag. Onze thuishaven om in alle gezelligheid te bekomen bij de immers sympathieke zaakvoerders.

Hans Vanvaerenbergh

Niet bij de deur, maar overal thuis. Hans twijfelde niet om ons te sponsoren. Is zo’n hands-on mentaliteit niet net wat we zoeken wanneer we een bouwproject willen aanvatten?

Zakenkantoor Verwee

Zeer sympathieke en bekwame mensen waar je zowel je financien als je verzekeringen aan kan toevertrouwen. Bij verwee wordt je nog steeds onthaald als een uniek persoon. Wij zijn alvast trots met zo een sponsor.

Delrue Keukens en interieur

Naast prachtige keukens en interieurs die van a tot z uit eigen hand komen, weten ze hier ook waarmee je een vereniging kan steunen. Bedankt voor de doeltjes!

Wil jij ons ook sponsoren?

We hebben immers nog een hele boarding die je vol kan drukken! Trainingspakken, rugzakken, … noem maar op. Maar dat is misschien nog het minst interessante voor jou als sponsor. Wij bij FBC Ronse bieden immers ook wat extra ‘return’ voor onze sponsors. Zo engageren wij ons voor een netwerkevent voor onze sponsors, is er jaarlijks een receptie en zorgen we voor meer visibiliteit dan je denkt.

Mail ons voor extra info op bestuur@fbc-ronse.be.